Anbefalinger

Skriftlige udtalelser fra kunder og kursister

Signe Tonsberg, selvstændig rådgiver og journalist:Tusind tak for et vildt brugbart kursus. Jeg er fan af din måde at undervise på. Du har en skøn energi og ro, og så har du den erfarnes evne til at improvisere og sadle om undervejs. Jeg er vild med det. Stor begejstring herfra.”

Dorit Simonsen, Hospiceleder: “Jeg skulle hilse og sige mange tak for dit fantastiske oplæg i går… de fortæller med lys i øjnene, hvor inspireret de blev, og hvilken fantastisk fortællerevne, du har. Du har virkelig grebet dem… Vi håber meget at få mulighed for at møde dig en anden gang. Endnu engang tak.”

Sara Knabe Sørensen, sygeplejerske, cand. mag. og sundhedskonsulent: ”…et meget fint, nærværende, og overbevisende oplæg du leverede på Kunsthøjskolen i Holbæk i aftes. En flot samtidsanalyse, et godt opråb – med en indbygget tro på fremtiden. Og med det underlæggende budskab, at livet ikke er lyserødt – og at det skal vi overkomme sammen!”

Anne Marie Valentin, karriererådgiver Intojob.dk: “Tak for en fantastisk aften i går om storytelling – fantastisk arbejde, det du laver :-)”

Kommunikationsmedarbejder Jane Kempf Bertelsen, Region Nordjylland: “Oplæg fra Karen… gav en fantastisk energi, så det var en inspirerende dag, og jeg har en rigtig god fornemmelse i maven… ”

Karen Bagge-Nielsen, Women in Business, Nordjylland: “Tak for din deltagelse og oplæg forleden. Det var rigtig vellykket og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger. Emnet var spændende og du havde fat i kernen i dilemmaet for kvinder i erhvervslivet.”

Lone Bolther Rubin, Rubin Freelance Journalistik og kommunikation: “Karen Lumholt… var fantastisk inspirerende…”

Peter From Jacobsen, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, DMJX: “Rigtig mange tak for dit oplæg. Det fungerede virkelig godt, og der var en del, der refererede til det efterfølgende som virkeligt inspirerende. Det var super fedt.”

Christine Antorini, tidl. minister, MF (A): ”Karen Lumholt… har en særlig sans for at se de væsentligste debatter på alle de felter, hun går i gang med. Hun udfordrer, lytter, opsøger, coacher – og lader ikke de nemme løsninger slippe igennem… Hun skaber diskussion og levende debat, men altid funderet på sagens saglige substans.”

Kirja Holland, kommunikationsmedarbejder, RN: “Du er først og fremmest en fantastisk formidler, og fedt at du havde sat dig så grundigt ind i de Gode Hænder… Og jeg er meget imponeret af, at de på kun en time fik præsenteret, hvordan de skulle lave en plakat og så gik i grupper og formulerede overskrift, værdifortælling og ide til billede…og vupti havde vi 8 gode bud…. ”

Niels Ole Krogh, kommunikationsrådgiver og journalist (DJ): ”Karen er en fantastisk formidler – autentisk med noget på hjerte, inde i stoffet og god til at sætte det ind i relevante sammenhænge.”

Annegrete Venborg, udviklingssygeplejerske, cand.cur.: “Dit oplæg var vældig inspirerende, og øvelserne ramte plet.”

Karen Albertsen, kursist: “Du er super levende at høre på. Det var en fornøjelse… ”

Begitta Blahaut, proceskonsulent: “Vi var 91 i går aftes til Guldborg Fortæller. Det var en rigtig god og bevægende aften…. en fantastisk aften – og du var super god!”

Frode Vest Hansen, landsbyen Idestrup: “Det blev en langt bedre aften, end jeg havde troet på.”

Peter Mose, Hegelund og Mose: ”Karen Lumholt er en fremragende underviser – pædagogisk, inddragende, anerkendende…  også så der bliver tid til refleksion og perspektivering undervejs.”

Stig Yding Sørensen, director at Centre for Policy and Business analysis at Danish Technological Institue: ”…Man er aldrig i tvivl om, hvor man har Karen og hun er altid værd at lytte til, når hun har noget på hjerte… ”

Helle Dahn, serviceassistent, receptionist: ”…Hun gør det på en måde og i et sprog, alle kan forstå – uden at det bliver plat eller banalt for eliten”.

Journalist Mette Staal: “En inspirerende og engageret underviser, der siger tingene meget direkte. Dejligt.”

Signe Eriksen Tonsberg, iværksætter, kommunikationsrådgiver mm.: “Jeg synes, du har et stort overblik og en imponerende improvisationsevne som underviser. Du er god til at give konkrete eksempler fra både statistikken og cases i virkeligheden. Og så har du en dejlig energi.

Lotte Seheim, kursist: “…Du har en unik evne til at give rum.”

Hanne Olsen, Merkbar: “…Det har virkelig sat tanker i gang og givet mod til at kaste mig ud i tingene….”

Maiken Buchwald Christensen,  Journalist DJ: “…det var dejligt at mærke dit engagement både i emnet og i os. Også flot som du „walk the talk” i forhold til smuk netværks– og give/deleadfærd.”

Luise Balle, Head Of Promotion – GL Music: ”Karen har en fantastisk indlevelse med sit varme og inspirerende sind.”

Tine Kortenbach, freelance Journalist (DJ), cand.agro.: “…Desuden er hendes personlige stil således, at hun får det bedste frem i alle.”

Fotograf Sofie Pihl:Meget professionel og engageret!”

Klarafine Lildholdt, Lildholdt Culture Consult: “Jeg blev meget inspireret da jeg hørte Karen Lumholt tale om Fra biks til business…”

Trine Vu, journalistik, layout og kommunikation: “…Jeg har siden refereret adskillige af dine pointer for karrierekvinder på min vej – og selvfølgelig sået guldkornene her i min egen vindueskarm.”

Karen Vistesen Journalistik & kommunikation: “Tusind tak for endnu en vidunderlig undervisningsdag, som jeg er gået fra med glæde og inspiration. Du har en utrolig dejlig energi, som både inspirerer og gør tryg. Jeg har lært meget af din smukke, naturlige og ærlige måde at videregive din viden på.”

Lisbeth Scharling, WebWoman, kursist: ”Tak Karen – og mere end 1000 tak for inspiration fra bog og fra kursus! Du har givet mig det mantra, der i den grad har båret mig igennem… Din bog har fulgt mig og ligger faktisk lige nu, som den eneste, på mit skrivebord.”

Mette Toft Christensen, Project Coordinator at Agro Business Park: Communications and entrepreneurship: ”I’m absolutely confident that Karen has made quite an impression on the women she’s been talking to about entrepreneurship.”

Bent Bøkman, Head of Communications at University College Zealand – UCSJ: ”Karen er en stærk kommunikator, der med stor energi og entusiasme river tilhørerne med. Samtidig er ingen i tvivl om, at hun mener det, hun siger.”

Henriette Irminger Sonne, personaleleder, Tante T: “… du er bare så hamrende god til at få dit budskab igennem, klart og enkelt!”

Mona Hvid, direktør for Landliv A/S: “Hold da op, hvor er du fantastisk til at formulere dig kort og præcist – fedt!!”

Marianne Christensen, Storyteller at www.mariannechristensen.dk: om Karen Lumholt: “…en gribende historiefortæller.”

Lars Kristensen, projektleder Energi at KU Science Campus Service: ”…Karen er dedikeret til nødvendigheden af reel inddragelse og samtale som vejen frem.”

Fagredaktør på bogen “Fra biks til business” Abelone Glahn: ”Karen er venlig og imødekommende, samtidig skarpt iagttagende og reflekterende og både humoristisk og selvuhøjtidelig. Hun er en formidabel netværker og forstår at forbinde folk, der kunne have nytte af hinanden.”

Søren Bald, tidligere landsformand for Radikale Venstre – om Karen Lumholt: ”… hun udtaler sig levende og præcist og er god til at indgå i ligeberettigede samtaler.”

Søren Harbo, Fuldmægtig at Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet: ”…Derudover er hun en stjerne i paneldebatterne – dem skal hun have mange flere af!”

Per Tornvig, selvstændig konceptudvikler: “Som vestjyde der bor i Holstebro, er jeg led og ked af debatten om Udkantsdanmark. (…) Der er både udvikling og afvikling over alt i samfundet, så sproget omkring det bør være langt mere nuanceret. Og det synes jeg, at du var eksponent for… TAK for det :-)”

Eva Stenby Karlsen, managementkonsulent, om “Børn skal da arbejde”: “Hold fast hvor jeg grinede ved beskrivelsen af de mange proces-trin ved vasketøj. Jeg er bare SÅ enig i pointen. Vi skylder samfundet at lære vores børn at arbejde og hjælpe dem med at træne lidt impuls-kontrol. Well done!

Niels Arbøl, biolog, forfatter til bogen Det moderløse samfund: “Det har været en god oplevelse, at du har formået at trænge igennem lydmuren og få medierne til at fokusere på småbørnsfamiliers stressniveau og forældres behov for alternativer til institutioner.”

Jonas Norgaard Mortensen, direktør for Institut for Relationpsykologi: Dyb integritet, stærk faglighed, autentisk passion, aktivt medborgerskab og ægte menneskelig empati. Karen er noget særligt – som menneske og samarbejdspartner.”

Christian Jungersen, skønlitterær forfatter: ”Karen er et menneske i hvis selskab man trives, og samtidig et menneske, man husker.”

Peter Aksten, Headmaster at Korsager Skole, Københavns Kommune: ”…For dem som ikke ved det, blev Karen valgt som årets Valbyborger 2007.”

Se flere anbefalinger på www.lskommunikation.dk

Se fotos fra foredrag her.

Book foredrag her

Booking